Tuesday, March 22, 2011

~aku malas nak wat kerja...Kenapa?????

sebabnya....mood tak baik kih...kih...
tp pg dah mkn mcd...
sedih dan terkeciwa seketika..apa tdknya aku tak pernah pun menang byk2 kontes yg aku masuk ni..ish..ish...
aiseyman..adakah aku bkn terdiri dr mereka2 yg aktif berblog ni ker...tak pun sebab aku tak ramai angkatan tentera yg mengikuti perkembangan blog aku ni mcm mereka yg dah beratus2 dan juga beribu riban...

erm...itu 1 hal...
bila nengok meja ni ha mcm berjuta2 jer surat and fail....hari ni hari rabu dan hari ke 
3 bekerja dlm minggu ni...mcm serabut pun yer..tak pe..aku akn mtk pembantu peribadi aku tolong aku..kih..kih...klu bkn uncle mail..he..he..hr2 nanya aku ada kerja tak nak tlg...amboi...tak menyabar yer...

lg satu aku sepatutnya kene kuar hr ni..pergi hantar document tu ha yg tak de la setebal mn pun...pg td En Hisyam msg dah..ptg ni dia free blh ler g...
tp aku malas melampau giler hari ni mungkin kah aku tdk ckup tido mlm td..sbb jg big bos syg aku tu...demam plak dia kesian my hubby...so...aku pas sahaja pd amir sbb dia dgn rela hati mau pergi ptg ni...he..he..aku tau apa sebabnya dia nak...biar la rahsia...hu..hu...


ok la..aku dah malas nak berceloteh....sbb aku malasssssss.....
sgt la malasssssss.....

3 comments:

~PuRpLe BlosSom~ said...

sabaor mak buyong.. sabor.. nnt aku buat contest t aku bg ko menang k..!! hehehee.. contest bertajuk.. ibu mngandung paling kecil..!! hehehehhee

suzie shazana said...

kih..kih....
apa blh buat..dah nasib..ayat merajuk kih..kih..

~PuRpLe BlosSom~ said...

http://boodarkbaik.blogspot.com/2011/03/asleenda-1st-give-away.html