Sunday, November 7, 2010

ABOUT MY WEDDING PART 2

terpaksala aku taip balik semula..sbb yg dulu tu tak blh nak upload pic...erm...cerita sket ttg persiapan kawin aku ni...ct balik 4 hari yg lalu betul2 buat aku tak ckup rehat...tlg emak kemas bilik aku...and bilik ayu..skrg  bilik tu kene kosongkan dan tak dibenarkan sesiapa masuk walaupun kucing aku he..he..lepas ambik hantaran hr tu dr klng kami terus balik phg..sampai umah kul 1 pg...esoknya aku tlg mak aku pasang langsir kat bilik...aku siapkan sket hanatran utk aku dan belah tng aku...aku g segamat cr bunga dan cr bahan2 yg mak aku nak..sama la jg gan tng aku tak kuar umah sejak balik haritu dia pun sibuk mengemas umah gan cat umah br parents dia...
atas permintaan ramai aku upload la sket pic hantaran aku ni he..he..tak leh byk2 t tak surprise plak chewah...





ni hantaran tunang aku..tema purple..hari tu hantar tak skali gan barang2 so bl blk phg aku kena la gubah sendiri..kat bwh ni plak hantaran aku tema warna merah..aku guna bunga baldu..bunga tu je aku antar gubah kedai yg lain2 tu aku wat sendiri..aku beli raga besi tu gan kain net... aku nak simple2 jer...





akhinya semuannya dapat aku siap masa ct hari tu...ni la hasil semuanya....




4 comments:

qaseh johanna said...

mne sz hntran ko yg wrn merh..??

suzie shazana said...

dah masukkan dah...yg ni je aku sempat amik..yg ln tgu kawin ler..he..he..

qaseh johanna said...

cantik la sz...cntik sgt....msti mhal ni...cantikny...aku ske yg wrn merh 2..simple je tp cntik..xyah tmbh pe2 dh pon...dh perfect nice..!! =D

suzie shazana said...

tq..mimie..he..he...ala tak de la mahal sgt...nak d bandingkan gan tng aku punya tu lg mahal aku wat simple je janji menarik sbb aku suka bunga ros merah mcm tu..nak pkai bunga segar tak mampu eden he..he..