Monday, January 17, 2011

GA umar yg cute : picture aku cute? kau ada?

cara-caranya.....semudah abcde je.

1st kena la jadi follower umar yg cute ini.. SIAP
2nd: kena la like FB fan page umar dan BFF umar yaitu encik lembu.. FB non ade
3rd: kena la buat entry GA umar yg cute: picture aku cute? kau ada? SIAP

 DUE DATE :: 9 Februari

he..he...ni mimie yg ajak join so aku pun terus tersuka klu bab2
edit pic ni..ni pic aku gan husband aku masa kat janda baik...
ok layan....
@
@
@
@
@


@
@
@
@
@

ok siap upload dah he..he..
erm aku cuma tukar2 colour je ni pastu masukkan lighting 
sket n tounch up2 sket..kih..kih..
amacam...ok la kan dr tak de..tak de..he..he..

erm kene tag kat siapa ek?????????????

Mimie Johari
Farah Raihan
Exyanne
Fazrul Rayyan
Diha Diha






8 comments:

dihaDiha said...

xtau mcm mana mau buat yag lah suzie. sz org pertama yg tag sy. xpe2 sy akan try belajar k. semoga bahagia sentiasa. insyaAllah

miss raihan said...

WANITA API
Wanita api dilahirkan di bawah lambang Aries(21 Mac-20 April), Leo(24 Julai-23 Ogos) dan Sagittarius(23 November-21 Disember).

*Dilahirkan sebagai pemimpin
*Mempunyai kekuatan diri dan biasanya enggan menerima pendapat orang lain walaupun ianya benar.
*Seorang yang artistik dan sukar dijangka, tetapi biasanya romantis dan tidak pemalu.
*Mempunyai personaliti suka menguasai dan mendominasi tetapi boleh mengimbangi sifat-sifat ini dengan sikap yang pemurah, mesra dan menunjukkan sifat yang mendalam terhadap sesuatu yang disukainya.
*Suka berterus terang dan tidak berselindung menyebabkan orang yang dikasihi mersa sedih dan terhiris.
*Jujur dan mahu hubungan peribadi berjalan dengan lancar. Wanita api harus diberikan ruang yang cukup luas untuk menjadikan perhubungan itu terus berkesan.
*Tidak keberatan untuk beralih arah jika berasa tertekan.

qaseh johanna said...

http://qasehdindakanda.blogspot.com/2011/01/contest-pic-hitam-putih-paling-cool.html

join ni plak..

~PuRpLe BlosSom~ said...

jom join woiii..!!

http://boodarkbaik.blogspot.com/2011/01/jom-masuk-contest-pic-hitam-putih.html

miss raihan said...

http://raihan-lifeisawonder.blogspot.com/2011/01/pic-hitam-putih-paling-cool.html

qaseh johanna said...

aku tag lg..cpt wat..dah 2 bnd aku tag ni..

http://qasehdindakanda.blogspot.com/2011/01/contest-kami-pose-comey.html

qaseh johanna said...

http://qasehdindakanda.blogspot.com/2011/02/contest-bergaya-dengan-dress.html

tag lagi..

UYC Group said...

undian tuk ga umar dah dibuka k sowi late :P