Wednesday, October 26, 2011

WHAT!!! PREGNANT ....

Tempat:-  Klinik Kesihatan, Selancar 03, Muadzam Shah

Masa  :-  10.00 am

upssss....pregnant!!!..aku pregnant oh tidak
agak2 la wei..he..he..hari ni aku bkn nak cerita pasal
aku mengandung ok..aku suci lg bersih tau he..he..
Hari ni hari yang ke 35 aku berpantang..td g clinik bwk Amsyar 
aku bwk lmbat2 je sbb kawan mak aku nurse ni he..he..
clinik kat sini tak pyh amik giliran pun sbb tak ramai org ..
nurse cek berat .. ukur lilit kpala ..dada... ukur ketinggian and bla...bla...
dah siap cek Amsyar..tiba giliran untuk cek mama Amsyar pulak
nurse ckp ko sihat suzie..dlm hati tak bape nak sihat...sbb 
rindu papa Amsyar kih..kih.. Sihat kak.. ok dah siap nurse tu cek 
dia pun mengkaunseling btl ke aku eja ni aku..so dah buat keputusan
nak amik cara mcm mn nak rancang hamil ni..
dgn slmber aku berkata-kata he..he..rancang sendiri kak
sy tak nak amik sbrg ubat chewah dgn senyuman yg mengada he..he...
ko jgn nak ngada sz ni akak bg ubat pil perancang...
ko kene makan bla..bla.... panjang lebar nurse tu berceramah...
last skali ko igt sz andaikata ko tertinggal mkn pil ni 2 hari
pastikan ms tut..tut.... kena pakai kon kon ok..korang faham2 je la yer..
klu idak blm sampai Amsyar 2 tahun dia dah dpt adik.. :-)


sian baby mommy kene cucuk




8 comments:

qaseh johanna said...

ok la tu...ada chance thn dpn kami mkn free lg..hehehe

**bape berat danial skang ni..?

fazrulnoor said...

alahai mengada2nyer ayat ko tu suzi..lucah la ko ni sz

suzie shazana said...

mimi : jgn la wei..bg can kat org ln plak wat mkn fre ko ke tak pun fazrul he..he...danial berat 3.8kg dah skrg ni

fazrul:ye la tu klu aku tak wat entry pasal ni ko bkn nak komen n baca pun post aku ni he..he...

fifa said...

sz..takdele maknanya rancang sendiri tu,,kalo rancang sendiri sure laju je amsyar ada adik..mesti gune kaedah perancang tau~,muah!

fifa said...

eh btw akk pun tulis kat blog pasal family planning ni..hehe

Aki said...

senang ja tu merancang sendiri.. ha ha ha.. apalah mo sensor2 lagi ayat tu,cakap ja la.. ha ha ha..

fazrulnoor said...

ko jgn melucah je keje sz

suzie shazana said...

k.fifa: he..he..kot2 le blh guna perancang sendiri ni lg senang kot he.he..

aki: ye la t ada boo dak bwh umo bc mn blh..

fazrul:ko ni aku ok lg dr abg joe tau terang lg nyata..aku berkias2 je ha..ha..