Tuesday, November 9, 2010

TANDA LELAKI ITU SAYANGKAN KITA

Nuffnang Ads
Apakah perasan korang apabila diri kita disayanggi oleh orang yg kita cintai?????
Aku tak nak jwb korang jwb la sendiri yer.....sudah tentu jawapannya ada pd diri masing2....

Apabila seorang lelaki benar-benar jatuh cinta dan setia pada kekasihnya dengan ikhlas, perubahan sikapnya dapat dilihat dengan jelas. Hati lelaki yang dianggap keras selama ini, tiba-tiba menjadi selembut kapas. Bahkan lelaki yang mabuk cinta sanggup berkorban dan melakukan apa sahaja untuk kekasihnya. Sekeras manapun hati lelaki ia akan mengalirkan air mata apabila hatinya dilukai. Namun kaum wanita janganlah mengambil kesempatan di atas pengorbanan yang dilakukan lelaki untuk mu itu.
Sekiranya kamu menyedari teman lelaki kamu sentiasa bersungguh-sungguh melakukan sesuatu untuk kamu dengan rela hati, nyata kamu tidak silap memilih teman hidup. Situasi ini terang-terangan sudah menjelaskan perkara sebenar. Dia bukanlah jenis orang yang berdamping denganmu sekadar suka-suka ataupun untuk mengambil kesempatan,tetapi atas dasar cinta yang sebenar. Betapa beruntungnya kamu.
Selain itu, jika teman lelakimu sentiasa buat hatimu senang dan terhibur, itu tandanya dia inginkan perhubungan yang serius daripada kamu. Sudah tentu dalam sesebuah hubungan kita inginkan sesuatu kenangan yang manis untuk dikenang. Jadi tidak hairanlah lelaki sebegini sentiasa inginkan suasana ceria setiap kali berdampingan dengan orang yang dianggap istimewa dalam hidupnya. Padanya, sudah menjadi tanggungjawabnya untuk membuatkan hati orang yang disayangi sentiasa senang dan terhibur.

Lagi-lagi klu kita dpt bunga dr org yg kita cintai
sudah tentu dia sygkan kita..aku sukakan bunga..aku pernah dpt 
bunga dr seseorang yg aku cintai..he..he...mmmuaahhhhhzzzz...

3 comments:

exyanne said...

About bunga tu,Totally wrong.. Dulu waktu zaman nakal2.. saya slalu bagi bunga dengan sape2 pun perempuan yang bakal dikerjakan... and for another part,I agree,bila lelaki tu sanggup berkorban,He is in love with you.. :-).. Hehehe..

qaseh johanna said...

rex...ape maksud.."dikerjakan"...??

Zuran said...

hi selamat berkenalan .nice entry...hehe comel blog....ada masa pls visit my blog... aziqyaya-zuran.blogspot